Varstvo osebnih podatkov

Privolitev

S klikom na gumb »posodobi« ali »Pošljite sporočilo«, vsakdo daje privoljenje za obdelavo njegovih osebnih podatkov. Naše elektronske novice, naša sporočila in komunikacija z vami sme potekati le z vašim privoljenjem.

S klikom na gumb »posodobi« ali »Pošljite sporočilo« dajem vnaprej soglasje za:

  • za namen pošiljanja elektronskih novic in obvestil,
  • da Gostinstvo in storitve Blaž Peklaj, s.p., zbira podatke o mojem elektronskem naslovu,
  • za namen pošiljanja vabil na dogodke,
  • za namen promocije in obveščanja o produktih.

Gostinstvo in storitve Blaž Peklaj, s.p., bo za potrebe dokazovanja osebne privolitve zbirala podatka o naslovu spletne strani ter IP naslov posameznika, ko je dal privolitev in čas privolitve. Nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih. Za namene spremljanja odjav in omejitev obdelave bo zbirala datum odjave oziroma omejitve obdelave.

Vsakdo ima skladno z zakonom pravico, da se od vse elektronske komunikacije kadarkoli odjavi oziroma prekliče privolitev po elektronski pošti na [email protected]

Vaši podatki bodo uporabljeni do vašega preklica. Po preklicu se vsi vaši podatki nemudoma izbrišejo iz baze podatkov.

Zbrane osebne podatke bodo obdelovali naši zaposleni, ki so zadolženi za pošiljanje novic in obvestil oziroma vabil po elektronski pošti. V primeru, da bo katerikoli zunanji sodelavec imel dostop do teh podatkov, bo zavezan s pogodbo k varovanju

Obdelava osebnih podatkov temelji na točki a 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR).

 

Kontaktni podatki

Z vašimi podatki upravlja:

Gostinstvo in storitve Blaž Peklaj, s.p., Šarhova 10, 1000 Ljubljana, telefon: 01 330 22 91, elektronska pošta: [email protected].

Odgovorne osebe:

Blaž Peklaj

 

Kaj zbiramo

  1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih.
  2. Kakšen je namen zbiranja: Podatke zbiramo za namenom pošiljanja novic. Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.
  3. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili, dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali, pa bomo vaše podatke izbrisali eno leto po zadnjem prebiranju.
  4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: To lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov.
  5. S kom bomo vaše osebne podatke delili: Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.