Prijava na enovice

Spoštovani!

Picopeko – dostava hrane v Ljubljani – skrbi za novosti v ponudbi, prav tako se odzivamo na spremembe in razmere, ki krojijo naše poslovanje. Če želite, da vas občasno obvestimo o novostih ali ugodnostih, ki jih imajo samo naročeni na enovice, potem vas prosimo, da se vpišete med prejemnike e-novic.

Hvala!

 

Kot se spodobi in v skladu z zakonodajo bomo za vaše podatke dobro skrbeli, jih ne bomo prodali drugim in jih bomo uporabili le za naše promocijske aktivnosti (Varstvo osebnih podatkov).

Z izpolnitvijo obrazca soglašam, da podjetje Gostinstvo in storitve Blaž Peklaj, s.p., Šarhova 10, Ljubljana, posredovani elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih, rešitvah, produktih, dogodkih ter akcijah, ki jih izvaja. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem, in sicer tako, da odgovorim na poslani email z besedo “Odjava” ali pa s klikom na ustrezno povezavo, ki je dodana k vsakemu obvestilu.

V Gostinstvo in storitve Blaž Peklaj, s.p.,  spoštujemo zasebnost uporabnikov naših storitev, zato z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Dodatne informacije o našem varovanju osebnih podatkov so na voljo na naši internetni strani Varstvo osebnih podatkov, morebitna vprašanja lahko pošljete tudi na [email protected].