Dostava hrane

Dostava hrane v Ljubljani – najboljše pice in druge okusne jedi

Dostava hrane je prava rešitev v trenutkih, ko vam v želodcu kruli, vendar nimate časa ali priložnosti za kuhanje. Tako do obroka pridete preprosto in hitro s pomočjo dostavljalca, ki vam bo izbrano malico ali kosilo dostavil na dom in po želji tudi na delovno mesto. V lokalu Picopeko naročila za specialitete iz naše ponudbe sprejemamo v delovnem času od torka do nedelje. Hrano dostavljamo za Bežigrad in v Črnuče, pri naročilu nad 15€ pa tudi v druge dele Ljubljane.

Za naročila nad 6,99 € sta dostava hrane in embalaža brezplačni. Pri osebnem prevzemu v poslovalnici v Ljubljani vam priznamo 10% popusta, če naročena jed ni v akciji. Akcijske cene in popusti se izključujejo.

Svoja naročila lahko oddate na telefonsko številko 01 330 22 91, neposredno na naši spletni strani ali pa preko sistema Ehrana.si. Za vse, ki naročate prvič in vam je ta postopek dokaj neznan, smo pripravili kratka navodila. Ob naročilu nam zaupajte vaše podatke (ime, priimek, naslov, način plačila – gotovina ali kartica ter morebitne opombe), mi pa bomo v najkrajšem možnem času izbrane jedi pripeljali na vaš dom ali delovno mesto. Z velikim veseljem bomo poskrbeli, da boste lahko izbrano kosilo ali malico iz naše ponudbe uživali tam, kjer želite.

Dostava hrane Picopeko

Kaj vse sestavlja našo ponudbo?

V ponudbi lokala Picopeko se najde prava stvar za vsak okus. Ponujamo vam kar 25 vrst pic, ki so zaščitni znak lokala Picopeko in na voljo v različnih velikostih. Skrbno izbrane sestavine omogočajo, da vam na dom ali na delovno mesto dostavimo toplo in dišečo pico. Za vas pripravljamo tudi 5 vrst picakruhkov, 6 vrst burgerjev, pohane specialitete (tudi za ljubitelje morskih okusov), jedi z žara in roastbeef, rižote, 5 vrst solat s tremi vrstami prelivov in več kot 50 različnih dodatkov, s katerimi lahko izbrane jedi dodatno začinite po svojem okusu. Ob dostavi hrane vam na vašo željo pripeljemo nekaj za poplaknit, za sladokusce pa smo v ponudbo dodali še izvrstne palačinke, ki si jih lahko privoščite z marmelado ali nutello. Ne dovolite, da vam lahkota uniči dan. Pokličite dostavo in naročite hrano na vaš dom ali delovno mesto.